GENERALI ASIGURARI

traduceri_general

”Generali Asigurari a beneficiat de serviciile Firmei "Gentil Traduceri" in repetate randuri si a avut o colaborare excelenta. Gentil Traduceri are un mod de lucru informatizat, eficient, corect si raspunde cu promptitudine.
Are un mod de lucru constructiv si da dovada de seriozitate. A reusit sa traduca materiale ample, din domeniul asigurarilor, cu un grad ridicat de acuratete.”

MITTAL STEEL S.A.

traduceri_oteluri

“Colaboram cu GENTIL inca din anul 2004 pentru traducerea de contracte si documentatie tehnica complexa.
Apreciem promptitudinea, serviciile complete (traducere, legalizare, curierat), capacitatea de a traduce lucrari de dimensiuni mari intr-un timp rezonabil, comunicarea operativa (email, scanner), amabilitatea si profesionalismul personalului.”

LIEBHERR ROMANIA S.R.L.

traduceri_masini

“De fiecare data cand avem nevoie de traduceri de calitate, rapide si la timp, apelam la GENTIL TRADUCERI. Colaboram cu GENTIL de 4 ani in special in domeniul tehnic; GENTIL a efectuat traducerea excelenta a unor documentatii complexe de sute de pagini, reprezentand manuale de operare pentru diverse masini si utiliaje de constructii: macarale, excavatoare, buldozere, utilaje de ridicat si incarcat, etc. Suntem multumiti de acuratetea traducerilor, respectarea cu strictete a termenelor de predare, disponibilitatea si amabilitatea personalului firmei si raspunsul prompt la cerintele noastre. Experienta, respectarea confidentialitatii si procedurile complexe de analiza si management de proiect sunt cateva calitati pentru care apreciem GENTIL TRADUCERI.”

PHILIPS ROMANIA S.R.L. 

traduceri_electronica

“Colaboram cu GENTIL TRADUCERI de peste 2 ani si apreciem calitatea traducerilor, respectarea cu strictete a termenelor de predare, cat si amabilitatea si profesionalismul angajatilor. Pentru seriozitate si incredere, ne bucuram sa recomandam firma GENTIL."
“Colaborarea noastra cu GENTIL TRADUCERI este una de lunga durata, ea incepand in anul 2003. In acesti ani, GENTIL a tradus pentru noi un numar mare de pagini, reprezentand documentatie tehnica si contractuala cu un grad inalt de dificultate si confidentialitate.
Suntem foarte multumiti de calitatea si acuratetea traducerilor realizate de GENTIL. Fiecare comanda de traducere este preluata si gestionata cu profesionalism, comunicarea cu angajatii firmei este excelenta iar termenele de predare si caracterul confidential al documentelor se respecta cu strictete.
Toate acestea ne-au facut sa avem incredere in serviciile GENTIL TRADUCERI si sa le recomandam cu caldura.”


BANCPOST S.A. 

traduceri_financiare

“Colaboram cu GENTIL TRADUCERI de peste 2 ani si apreciem calitatea traducerilor, respectarea cu strictete a termenelor de predare, cat si amabilitatea si profesionalismul angajatilor. Pentru seriozitatea de care a dat dovada pana acum, vom continua si in viitor cooperarea cu firma GENTIL."

DANEX CONSULT

traduceri_consultanta

”DANEX CONSULT SRL colaboreaza cu GENTIL TRADUCERI din anul 2003, serviciile acestui birou fiind caracterizate de inalt professionalism si promptitudine. Atat calitatea foarte buna a traducerilor tehnice cu un inalt grad de dificultate cat si respectarea cu strictete a termenelor de predare au contribuit la colaboarea foarte buna cu GENTIL TRADUCERI. GENTIL TRADUCERI efectueaza pentru noi traduceri din domeniul tehnic: sisteme de pompare, statii de tratare si epurare a apelor reziduale, incineratoare, centrale termice, sisteme de automatizare etc. Disponibilitatea si seriozitatea cu care acest birou trateaza fiecare proiect, ne-au determinat sa consideram GENTIL TRADUCERI un colaborator de incredere si ca urmare il recomandam cu caldura clientilor si partenerilor sai de afaceri.”

K+K Hotels 

traduceri_turism

« Colaboram cu Gentil Traduceri de un an de zile si suntem pe deplin multumiti de serviciile acestei companii. Sunt de apreciat promptitudinea si flexibilitatea de care se da dovada. Desi in trecut am apelat la mai multe birouri de traducatori autorizati, nici unul nu a reusit sa raspunda dorintelor noastre in masura in care a raspuns Gentil Traduceri. Ii recomandam cu caldura. »

MEDIST S.A

traduceri_medicale

“Recomandam cu cea mai mare caldura societatea Gentil pentru calitatea serviciilor, promptitudinea si amabilitatea personalului. Colaboram pe baze aproape saptamanale cu societatea Gentil de mai bine de 3 ani si in toata aceasta perioada de timp nu am inregistrat nici intarzieri si nici erori in traducerea multiplelor tipuri de documente date la procesat”

ISOVOLTA S.A. 

traduceri_electrice

“Firma noastra este producator de materiale electroizolante. Colaboram cu GENTIL TRADUCERI de 3 ani si am apelat la aceasta firma pentru traducerea de contracte, documentatie economica, cat si manualele tehnice ale utilajelor pe care le folosim in procesul de productie. GENTIL a gestionat cu succes proiecte de traducere a unor documentatii tehnice complexe, cu grad inalt de dificultate.
Este o companie serioasa, care a raspuns intotdeauna cu promptitudine si amabilitate solicitarilor noastre, care isi respecta clientii, oferindu-le acestora traduceri de calitate si respectand termenele de predare”

OMNITECH S.A.


”Cele mai importante proiecte pe care le-am finalizat cu succes cu GENTIL TRADUCERI SRL fac parte din categoria traducerilor tehnice.
Din punctul nostru de vedere, procedurile avansate ale companiei de analiza de proiect si de alocare a resusrelor in functie de solicitarile detaliate ale Omnitech Trading S.A. au permis abordarea unor domenii dificile de traducere in timpi record.
Traducerile excelente din domeniile IT, industrial, echipamente si constructii, dar mai ales oferirea garantiei securitatii datelor transmise fie pentru evaluare, fie pentru traducere au contribuit la parteneriatul de lunga durata pe care il avem cu GENTIL TRADUCERI SRL. Apreciem foarte mult la serviciile oferite companiei noastre:
Promptitudinea – datorita gestionarii comenzii in timp real;
Exactitatea – datorita identificarii tuturor parametrilor proiectului inca de la inceput si in colaborare stransa cu noi;
Experienta – suntem foarte multumiti de discretia si profesionalismul cu care este preluata fiecare comanda Omnitech;
Corectitudinea – transmiterea documentelor pentru evaluare.”
 
OTTO Romania
Adra Retail Srl
“Având în vedere ca business-ul nostru se bazeaza pe cataloagele germane OTTO, calitatea serviciilor firmei de traduceri este vitala pentru noi din doua puncte de vedere: în primul rând, pentru ca imaginea unui produs nu vinde produsul din catalog daca nu este completata de un text la fel de atractiv, clar si usor de înteles, si în al doilea rând pentru ca, la un volum de pagini atât de mare pe care trebuie sa le pregatim continuu, a primi traducerile repede, organizat si bine realizate ne usureaza foarte mult munca si ne face sa câstigam timp si bani. De aceea suntem la al treilea catalog OTTO pentru care colaboram exclusiv cu firma Gentil Traduceri, si ne dorim sa ajungem si la al treizecelea tot cu ei.”

Ministerul Agriculturii
Phare Twinning Project – Dezvoltare rurala
 
“Colaborarea noastra cu Gentil Traduceri se desfasoara de mai bine de un an in conditii optime, calitatea si promptitudinea fiind caracteristicile esentiale prin care se distinge Gentil Traduceri. Documentele noastre utilizeaza o terminologie specializata, care implica un proces de traducere complex si riguros, iar Gentil Traduceri a dat dovada, in repetate randuri, de profesionalism si seriozitate.”

MIDOCAR
“Nu-ti trebuie prea multe cuvinte atunci cind trebuie sa descrii PROMPTITUDINEA, SERIOZITATEA SI PROFESIONALISMUL. Compania GENTIL ne-a dovedit-o in anii de colaborare!”
SC ALAS ROMANIA SRL
DIRECTOR GENERAL
 
”SC ALAS ROMANIA SRL se bucura sa recomande serviciile profesionale de traducere si interpretare furnizate de GENTIL TRADUCERI SRL. Acest birou a realizat pentru noi traduceri din cele mai diverse domenii: specificatii tehnice de utilaje si echipamente de constructii, mijloace de transport, contracte, documentatie comerciala si de licitatii, etc., in special din limbile germana si engleza. Apreciem calitatea deosebita a traducerilor, promptitudinea de raspuns la solicitarile noastre, experienta in gestionarea fiecarui proiect, confidentialitatea cu care sunt tratate documentele noastre, corectitudinea in facturarea traducerilor si profesionalismul angajatilor.”
Holleman Bucharest Special Transport SRL
“Echipa Gentil Traduceri a raspuns de fiecare data cerintelor noastre presante cu promptitudine, profesionalism si seriozitate.”
GEYER & BUCHEGGER LEASING ROMANIA S.R.L.  “Recomandam cu caldura serviciile GENTIL TRADUCERI. Suntem foarte multumiti de calitatea traducerilor, profesionalismul si amabilitatea angajatilor, raspunsul prompt la solicitarile cele mai complexe si urgente. Este firma pe care ne bazam intotdeauna in traducerea documentatiei tehnice si contractuale, cu grad inalt de dificultate.”
Referinte
traduceri_englezatraduceri_bucurestitraduceri_germanatraduceri_eng
Gentil Traduceri © 2007 TRADUCERI TEHNICE   TRADUCERI MEDICALE  TRADUCERI ECONOMICE TRADUCERI JURIDICE
Acasa | Prezentare | Echipa | Traduceri | Interpretare | Servicii | Clienti | Referinte | Legislatie | Dictionare |Preturi |Cariere |Contact
English